Доставка

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, включително в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите обаждане за потвърждение със същата информация. Потвърждението на поръчки се осъществява от понеделник до петък от 09:00 до 17:00 часа. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

След потвърждение на поръчката, същата ще бъде предадена на куриер в рамките на 24-48 часа. След предаване на пратката в офис на Еконт или Спиди, куриерът ще я достави до Вас на следващия ден (изключение прави поръчка направена в събота и неделя и официални празници).

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Доставката се заплаща от купувача на продукти от Mobistore.org, освен ако не е направена поръчка над 39.99 лв. В този случай разноските за доставката до офис на Еконт или Спиди се поемат от Mobistore.org

Сравнение на продукти